Toolboxmeetings SGA dagen groot succes!

Een co-productie met Arbouw, Fosag en de VSB

Tijdens de SGA dagen die op 24, 25 en 26 oktober plaatsvonden in de Evenementenhal in Gorinchem kon de schilders en afbouwsector actuele praktische kennis opdoen op het Praktijkplein in de midden van de beurs.Opleidingsbedrijf VSB heeft in samenwerking met Reco, Yelloo, STE, Altrex, Dirks Klimmaterialen, Skyworks en ASC toolboxmeetings gehouden voor het veilig werken met ladders en trappen, rolsteigers en hangbruginstallaties.

In een heuse bouwkeet werden groepen geïnteresseerden bijgepraat over de does en don’ts en de betekenis van de nieuwe A-bladen voor Rolsteigers, ladders en trappen.Vervolgens werd op de beursvloer de praktijk gedemonstreerd aan de hand van de nieuwste typen ladders, trappen en de modernste rolsteigers.Gekoppeld aan een speciaal geconstrueerde steiger kon zelfs een fraaie hangbruginstallatie worden bediend.

Uit de vele vragen en gesprekken die op de beursvloer werden gevoerd, kan worden geconcludeerd dat er grote behoefte bestaat aan objectieve kennisoverdracht, duidelijk met praktische tips en tricks. De introductie van de nieuwe A-bladen voor ladders/trappen en voor rolsteigers komt daarom op een goed moment.

Het Opleidingsbedrijf VSB verzorgt toolboxmeetings voor het veilig werken op hoogte met uiteenlopende arbeidsmiddelen, aangepast aan elke doelgroep.

Voor meer informatie: info@opleidingsbedrijfvsb.nl